Vi söker tandsköterska / tandhygienist!

Vi söker tandsköterska/tandhygienist!

Vill du vara en del av Karlstads nyaste tandläkarpraktik? Har du en positiv attityd och är ordningsam? Är du flexibel och har lätt för kommunikation? Då ska du skicka ett mejl till oss på Tandkompaniet.

Tandsköterske- och/eller tandhygienistexamen skall innehas. Erfarenhet är ett plus men inte av störst vikt. Personlig lämplighet värderas högt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från steril- och receptionsarbete till patientbehandling. Vi formar tillsammans en individuell utvecklingsplan för att öka och nyttja din kompetens utifrån verksamhetens behov.

Vi är en nybyggd och nystartad tandläkarpraktik som öppnar på Bergvik köpcenter i juni. Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och tillgänglighet för våra patienters tänder och munhälsa. Vårdpanoramat är främst all typ av vuxentandvård och tillkommande specialistvård i form av tandreglering, dentoalveolär kirurgi samt implantatkirurgi.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång. Var med och etablera och utveckla Karlstads första och enda tandläkarpraktik beläget i Sveriges bästa köpcenter.

Skicka in din ansökan med CV på info@tandkompaniet.com

Typ och omfattning
tillsvidare med provanställning, heltid

Lön
Individuell

Lönetyp
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Sista ansökningsdag
2019-06-07

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Karlstad i Värmlands län.

Arbetsgivaren
Tandkompaniet Bergvik AB

Arbetsformedlingen
Instagram inlägg