Om oss

Vision

Att erbjuda våra patienter modern och högkvalitativ tandvård med Värmlands bästa tillgänglighet.

Med bred och god erfarenhet inom tandvård startade vi Tandkompaniet i nybyggda fräscha lokaler på en unik plats i Karlstad, Bergvik köpcenter. I dagens samhälle med en ökande population där människor behåller fler tänder längre i livet ställs högre krav på tandvården. Vi är en klinik som arbetar med förebyggande tandvård så att du kan behålla dina tänder hela och friska. Skulle det behövas är vi duktiga på att reparera och ersätta dina förlorade tänder. Vi utför även en hel del estetisk tandvård i form av tandblekning, skalfasader och inom snar framtid även tandreglering för vuxna. Tänder bidrar till en god livskvalitet därför vill vi att tandvård ska vara trygg och lättillgänglig.

Aref Fani
Aref FaniTandläkare
Tog examen från Karolinska institutet i Stockholm 2013. Är uppvuxen i Karlstad och med tandläkaryrket i familjen blev det ett naturligt val. Kommer senast från en chefsposition hos folktandvården Värmland.
Adel Fani
Adel FaniTandläkare
Tog tandläkarexamen 2010 i Umeå. Flyttade därefter hem till Karlstad och arbetade bl.a. som klinikchef på folktandvården. Har även under ett antal år jobbat med specialisttandvård inom käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad. Med bred kompetens och stort engagemang erbjuds alla patienter vård efter behov och önskemål.
Linnea Bäck
Linnea BäckTandläkare
Tog tandläkarexamen från Umeå universitet 2017. Uppvuxen i Sälen men bott i Karlstad sedan examen och jobbat flera år inom Folktandvården Värmland. Uppskattar variationen i jobbet som tandläkare!
Malin Andersson
Malin AnderssonOperationstandsköterska
Tog examen i Mariestad 2016. Blev färdig operationstandsköterska 2019 i Umeå. Uppvuxen i Sunne. Kommer senast från specialisttandvården på Norrlands Universitetssjukhus.
Sofia Åslund
Sofia ÅslundTandsköterska
Jag tog min tandsköterskeexamen 1993 men började samtidigt läsa till undersköterska. Fram till 2006 jobbade jag inom äldreomsorgen. Därefter har jag jobbat både inom allmäntandvården samt specialisttandvården (käkkirurgen) på centralsjukhuset i Karlstad. Jag kommer ursprungligen ifrån norra Värmland men bor sedan 1993 i Karlstad.
Tamara Ivan
Tamara IvanTandhygienist
Tog tandhygienistexamen 2014 på Karlstads universitet. Jobbat tidigare inom folktandvården i många år. Har erfarenhet av äldrevård samt uppsökande verksamhet på äldreboenden och särskilda boenden. Uppvuxen i Värmland.
Erica Wanzelius
Erica WanzeliusTandsköterska
Arbetat som tandsköterska i flera år inom Folktandvården Värmland. Jag har jobbat en del profylaktiskt med barnpatienter.
Kajsa Lindblom
Kajsa LindblomTandsköterska
Nyexaminerad tandsköterska, jag tycker om variationen inom tandvården och vurmar extra för kirurgi.

”För oss är det viktigt att varje patient bemöts med stort engagemang och fokus, för att uppnå en god munhälsa och ett vackert leende utifrån individuella behov och önskemål.”