Om oss

Vision

Att erbjuda våra patienter modern och högkvalitativ tandvård med Värmlands bästa tillgänglighet.

Aref Fani
Aref FaniTandläkare
Tog examen från Karolinska institutet i Stockholm 2013. Är uppvuxen i Karlstad och med tandläkaryrket i familjen blev det ett naturligt val. Kommer senast från en chefsposition hos folktandvården Värmland.
Adel Fani
Adel FaniTandläkare
Tog tandläkarexamen 2010 i Umeå. Flyttade därefter hem till Karlstad och arbetade bl.a. som klinikchef på folktandvården. Har även under ett antal år jobbat med specialisttandvård inom käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad. Med bred kompetens och stort engagemang erbjuds alla patienter vård efter behov och önskemål.
Tommy Gustafsson
Tommy GustafssonTandhygienist
Examinerad 2008 med lång erfarenhet inom allmäntandvård. Senast anställd på Folktandvården Skoghall. Bosatt i Karlstad med mina tvillingdöttrar och största intresset är musik och konst. Tror vänligt och glatt bemötande är nyckeln till en god vårdrelation.
Malin Andersson
Malin AnderssonOperationstandsköterska
Tog examen i Mariestad 2016. Blev färdig operationstandsköterska 2019 i Umeå. Uppvuxen i Sunne. Kommer senast från specialisttandvården på Norrlands Universitetssjukhust.

”För oss är det viktigt att varje patient bemöts med stort engagemang och fokus, för att uppnå en god munhälsa och ett vackert leende utifrån individuella behov och önskemål.”