Tandreglering i Karlstad

Tandreglering
– för ett leende du kan vara stolt över

Tandreglering är namnet på processen man använder för att räta ut tänder och skapa en mer estetisk tilltalande och lättskött tandrad, dvs. en tandställning. Många får tandreglering i tidig ålder i samband med att munnen växer färdigt, men det är aldrig för sent att räta ut sina tänder.

På Tandkompaniet erbjuder vi tandreglering för vuxna och barn, antingen med synlig eller osynlig tandställning beroende på behov och önskemål.

Kontakta oss via kontaktformuläret här bredvid eller ring oss på 054 771 64 64 för att boka tid för konsultation och mer information.

Boka tid för
konsultation

Vill du boka tid för en undersökning eller en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

Ett enkelt sätt att ge självförtroendet en boost

De som har krokiga och ojämna tandrader lider oftast av det och försöker ständigt dölja sin mun när de ler, pratar och skrattar. I våra ögon är detta helt onödigt då man – även i vuxen ålder – snabbt kan få en jämnare tandrad med hjälp av tandreglering.

En jämn tandrad gör det dessutom lättare att borsta tänderna och hålla munnen ren och fräsch, vilket i sin tur minskar risken för tandköttsinflammation och tandlossning.

Så har du problem med ojämna tänder, skäms över ditt leende eller fått tandställning rekommenderad av en annan tandläkare, uppmanar vi dig att söka kontakt med oss. Vi hjälper dig mer än gärna med tandreglering här i Karlstad.

Vi ses gärna, men inte så ofta

Det må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vår personal står alltid redo att hjälpa till och svara på frågor.

Svarar vi inte på telefonen så ringer vi upp så fort vi kan. E-post svarar vi alltid på inom 24 timmar på vardagar.

Du når oss på 054 - 771 64 64.

Aref och Adel på Tandkompaniet