Akut tandvård i Karlstad

Tillgängliga akut tandläkare vid behov

Har du fått tandvärk? Har du råkat slå ut en tand, upplever svullnad, blöder eller drabbats av andra akuta besvär i munnen? Då behöver du akut tandvård så fort som möjligt.

Det kan finnas många fall som kräver akut tandvård och en snabb kontakt med en tandläkare. Detta är något vi specialiserat oss på och givetvis hjälper dig med!

Kontakta oss via kontaktformuläret här bredvid eller ring oss på 054 771 64 64 för att boka tid till akut tandvård!

Boka tid för konsultation

Vill du boka tid för en undersökning eller en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

Jourtandläkare Karlstad

Om du drabbats av tandvärk eller andra besvär i munnen som kräver akut tandvård är du välkommen att höra av dig till oss. Som du säkert förstår är det viktigt att man söker vård snabbt om man skadar munnen eller på annat sätt upplever akuta besvär i munnen. På grund av detta har vi alltid extra tillgängliga tider så att du snabbt kan få en tid hos någon av våra akut tandläkare och få bukt med dina problem så fort som möjligt.
Ring oss för snabbast möjliga kontakt. Önskar du komma i kontakt med oss utöver våra öppettider på telefonen så gör du bäst i att använda formuläret ovan så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.

Vad är en jourtandläkare?

En jourtandläkare är en tandläkare som behandlar akuta besvär utöver ordinarie tidsschema för våra patienter. Det huvudsakliga fokuset för en jourtandläkare handlar om att åtgärda det specifikt akuta åkomman och de besvär som patienten lider av.

Vem som är jourtandläkare i Karlstad på vår klinik varierar beroende på vem som är tillgänglig. Det är dock alltid någon ur vår ordinarie personalstyrka som hjälper dig om du söker akut tandvård hos oss.

När bör jag söka akut tandvård?

Ibland kan det vara svårt att veta om du behöver söka akut tandvård eller om det går att vänta någon eller några dagar. Vi brukar rekommendera att inte chansa om du känner dig osäker, men nedan kommer några exempel på tillfällen då du bör söka akut tandvård omgående:

  • Vid outhärdlig smärta
  • Om du slagit ut en tand
  • Om en del av tanden gått av
  • Om du har kraftigt blödande tandkött
  • Om du tappat en fyllning från en lagning

Vi ses gärna, men inte så ofta

Det må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vår personal står alltid redo att hjälpa till och svara på frågor.

Svarar vi inte på telefonen så ringer vi upp så fort vi kan. E-post svarar vi alltid på inom 24 timmar på vardagar.

Du når oss på 054 - 771 64 64.

Aref och Adel på Tandkompaniet