Om oss

Vårt mål är att erbjuda våra patienter modern och högkvalitativ tandvård med Värmlands bästa tillgänglighet.

Bästa tandvården i Karlstad

Med bred och god erfarenhet inom tandvård startade vi Tandkompaniet i nybyggda fräscha lokaler på en unik plats i Karlstad, Bergvik köpcenter.

I dagens samhälle med en ökande population där människor behåller fler tänder längre i livet ställs högre krav på tandvården. Vi är en klinik som arbetar med förebyggande tandvård så att du kan behålla dina tänder hela och friska. Skulle det behövas är vi duktiga på att reparera och ersätta dina förlorade tänder.

Vi utför även en hel del estetisk tandvård i form av tandblekning, skalfasader och nu även tandreglering för vuxna. Tänder bidrar till en god livskvalitet därför vill vi att tandvård ska vara trygg och lättillgänglig.

Boka tid för konsultation

Vill du boka tid för en undersökning eller en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontata dig inom kort.

VILKA ÄR VI?

Aref Fani tandläkare

Aref Fani

Tandläkare

Tog examen från Karolinska institutet i Stockholm 2013. Är uppvuxen i Karlstad och med tandläkaryrket i familjen blev det ett naturligt val. Kommer senast från en chefsposition hos Folktandvården Värmland.

Adel Fani tandläkare

Adel Fani

Tandläkare

Tog tandläkarexamen 2010 i Umeå. Flyttade därefter hem till Karlstad och arbetade bl.a. som klinikchef på Folktandvården. Har även under ett antal år jobbat med specialisttandvård inom käkkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad.

Linnea Bäck

Linnea Bäck

Tandläkare

Tog tandläkarexamen från Umeå universitet 2017. Uppvuxen i Sälen men bott i Karlstad sedan examen och jobbat flera år inom Folktandvården Värmland. Uppskattar variationen i jobbet som tandläkare!

Malin Andersson

Malin Andersson

Operationstandsköterska

Tog examen i Mariestad 2016. Blev färdig operationstandsköterska 2019 i Umeå. Uppvuxen i Sunne. Kommer senast från specialisttandvården på Norrlands Universitetssjukhus.

Tamara Ivan

Tamara Ivan

Tandhygienist

Tog tandhygienistexamen 2014 på Karlstads universitet. Jobbat tidigare inom Folktandvården i många år. Har erfarenhet av äldrevård samt uppsökande verksamhet på äldreboenden och särskilda boenden. Uppvuxen i Värmland.

Erica Wanzelius

Erica Wanzelius

Tandsköterska

Arbetat som tandsköterska i flera år inom Folktandvården Värmland. Jag har jobbat en del profylaktiskt med barnpatienter.

Kajsa Lindblom

Kajsa Lindblom

Tandsköterska

Nyexaminerad tandsköterska, jag tycker om variationen inom tandvården och vurmar extra för kirurgi.

”För oss är det viktigt att varje patient bemöts med stort engagemang och fokus, för att uppnå en god munhälsa och ett vackert leende utifrån individuella behov och önskemål.”

Vi ses gärna, men inte så ofta

Det må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vår personal står alltid redo att hjälpa till och svara på frågor.

Svarar vi inte på telefonen så ringer vi upp så fort vi kan. E-post svarar vi alltid på inom 24 timmar på vardagar.

Du når oss på 054 - 771 64 64.

Aref och Adel på Tandkompaniet